Dřevěné polohovací zahradní lehátko Aneta s kolečky

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Zpracování
Vzhled
Materiál
Praktičnost
Cena
Hodnocení: 8.2/10

Dřevěné polohovatelné zahradní lehátko Aneta s kolečky je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí relaxovat na zahradě nebo na terase. Toto stabilní zahradní lehátko je vyrobeno z lakovaného borovicového dřeva, které je známé svou vysokou odolností a pevností. Tento materiál zaručuje, že výrobek vydrží dlouho i při pravidelném používání. Tmavě hnědá barva polohovatelného zahradního lehátka navíc jistě doplní každé venkovní prostředí.

Jednou z nejlepších věcí na tomto výrobku je, že je vybaven kolečky, díky nimž se snadno přemisťuje z jednoho místa na druhé. Tato funkce je obzvláště užitečná pro ty, kteří rádi sledují pohyb slunce nebo stínu v průběhu dne. Funkce polohování dřevěného zahradního lehátka Aneta umožňuje nastavit úhel opěradla do vámi preferované polohy, což vám zajistí maximální pohodlí při relaxaci.

Stojí za zmínku, že dřevo použité na výrobu tohoto zahradního lehátka pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem, což dokládá certifikát FSC. To znamená, že dřevo je získáváno odpovědným a ekologickým způsobem a že jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Výběrem tohoto výrobku si můžete užívat zahradní lehátko a zároveň přispět k udržitelnosti naší planety.

Základní vlastnosti

  • materiál: borovicové dřevo
  • barva: hnědá
  • rozměry: 65 x 193 x 37 cm (š x h x v)
  • výška sedu od země: 37 cm
  • max. výška opěradla: 92 cm
  • nosnost: 110 kg
  • hmotnost: 20 kg

Cena v době recenze: 3 399

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Dřevěné polohovací zahradní lehátko Aneta s kolečky.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

« Předchozí Stylové zahradní lehátko s podhlavníkem

Stylové zahradní lehátko s pohodlným podhlavníkem

» Další Zahradní postel s nebesy a závěsy

Zahradní postel s nebesy a závěsy